Αγγελικη Ριγγα

Οδοντίατρος

Η Αγγελική Ρίγγα γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2002.

Το ίδιο έτος πήρε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία όπου έζησε και εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος για το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το 2005 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ενδοδοντία από το Πανεπιστήμιο του Manchester Μ. Βρετανίας και ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και έκτοτε ασχολείται αποκλειστικά με την ενδοδοντία σε ιδιωτικό ιατρείο το οποίο έως και σήμερα διατηρεί στην Κέρκυρα. Με τις συνεχείς συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες αναπτύσσει συνεχώς τις επαγγελματικές της γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε η ποιότητα παροχής των υπηρεσιών της να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Η μεγάλη της αγάπη για την γυμναστική την ώθησε να διακριθεί σε Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο με την Εθνική ομάδα Ελλάδος γυναικών του ανσάμπλ ρυθμικής γυμναστικής. Χάριν τούτου ανέπτυξε μεθοδικότητα, ακρίβεια, σημασία στη λεπτομέρεια, δεξιότητες απαραίτητες για την επαγγελματική ειδικότητα την οποία επέλεξε.

Είναι μέλος της Επτανησιακής Οδοντιατρικής Εταιρείας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρίας και του Γενικού Οδοντιατρικού Συμβουλίου της Μ. Βρετανίας.