Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας

   

Χρόνια περιακρορριζική περιρριζίτιδα με επικρουστικά. Αφαιρέθηκε η γουταπέρκα, παρασκευάστηκαν οι ριζικοί σωλήνες και έγινε έμφραξη ριζικών σωλήνων και προσωρινή έμφραξη μύλης σε δύο συνεδρίες.

Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του ενδοδοντικού ιατρείου μας. Στο ιατρείο μας παρέχεται υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα με κορυφαίο εξοπλισμό και κατάλληλη τεχνογνωσία. Μέσα από την παρούσα ηλεκτρονική μας σελίδα επιθυμία μας είναι να έχετε ευκολότερη πρόσβαση και ενημέρωση σχετικά με την συντηρητική ενδοδοντική θεραπεία και τους τρόπους με τους οποίους εμείς έχουμε την δυνατότητα και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε.
tooth

Πληροφορίες

Στο ιατρείο μας, στα πλαίσια της εξειδικευμένης οδοντιατρικής περίθαλψης την οποία παρέχουμε, αναλαμβάνουμε αποκλειστικά και μόνο ενδοδοντικά περιστατικά.
tooth
  • endocorfu_slide1
  • endocorfu_slide2
  • endocorfu_slide3
  • endocorfu_slide4
  • endocorfu_slide5
  • endocorfu_slide6
  • endocorfu_slide7

Υπηρεσίες

Σήμερα, με την μεγάλη εξέλιξη της τεχνολογίας και την πρόοδο της οδοντιατρικής επιστήμης πιστεύουμε ότι κρίνεται απαραίτητη η εξειδίκευση, προκειμένου να παρέχονται στους ασθενείς υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.  

Στο ιατρείο μας, στα πλαίσια της εξειδικευμένης οδοντιατρικής περίθαλψης, αναλαμβάνουμε αποκλειστικά και μόνο ενδοδοντικά περιστατικά.

Με την παραπομπή σας από τον οδοντίατρό σας, καθίσταται σαφής τόσο η ανάγκη για ειδική αντιμετώπιση και θεραπεία όσο και η εμπιστοσύνη του παραπέμποντος ότι θα λάβετε άρτιες υπηρεσίες.

Mε την επίσκεψή σας στο ιατρείο μας, ευελπιστούμε ότι θα αλλάξει η αίσθηση που τυχόν έχετε για την επίσκεψη στον οδοντίατρo. Επίσης, ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και η εμπειρία σας μετά τη θεραπεία να είναι ανακουφιστική και υγιής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση και για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 26610 24117.

Ξεπεράστε τις φοβίες σας

Είναι γνωστό ότι σε μεγάλο ποσοστό οι άνθρωποι διακατέχονται από φόβο ενόψει μιας επίσκεψης στον οδοντίατρο. Στο ιατρείο μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, τόσο στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογικής υποδομής όσο και σε ανθρωποκεντρικό επίπεδο ώστε οι ασθενείς μας να νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά αλλά και άνεση. Στόχος μας σε κάθε ένα περιστατικό είναι η επιτυχημένη, γρήγορη και άρτια ολοκλήρωση της θεραπείας με τον πλέον ανώδυνο τρόπο για τους ασθενείς μας.

 

Περιστατικά

Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά παραδείγματα περιστατικών και τρόποι αντιμετώπισής τους.
Κάντε κλίκ στο κάθενα για περισσότερες πληροφορίες.
tooth

Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας

    Χρόνια περιακρορριζική περιρριζίτιδα με επικρουστικά. Αφαιρέθηκε η γουταπέρκα, παρασκευάστηκαν οι ριζικοί σωλήνες και έγινε έμφραξη ριζικών σωλήνων και προσωρινή έμφραξη μύλης σε δύο συνεδρίες. Read more

Περιακρορριζική αλλοίωση και αφαίρεση αξόνων

    Αποτυχημένη ενδοδοντική θεραπεία προ δεκαετίας. Αφαιρέθηκαν οι άξονες, έγινε επανάληψη της ενδοδοντικής θεραπείας και τοποθετήθηκε υδροξείδιο του ασβεστίου. Έγινε τελική έμφραξη μετά από τρεις συνεδρίες. Η τελική ακτινογραφία έγινε 3 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία. Read more

Χρόνιο περιακρορριζικό απόστημα με συρίγγιο

    Νεαρός 17 ετών εμφανίστηκε με συμπτώματα χρόνιου αποστήματος, με συρίγγιο και πύον. Το δόντι αυτό αντιμετωπίστηκε σε δύο επισκέψεις με υδροξείδιο του ασβεστίου. Η τελική ακτινογραφία έγινε 3 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία. Read more

Χρόνιο οδοντοφατνιακό απόστημα

    Ένα περιστατικό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε μία συνεδρία είναι αυτό του χρόνιου οδοντοφαντιακού αποστήματος. Ο ασθενής προσήλθε με απόστημα, συρίγγιο και εκτεταμένη περιακρορριζική αλλοίωση, αφαιρέθηκε η έμφραξη αμαλγάματος έγινε χημικομηχανική επεξεργασία και εμφράχθει προσωρινά. Ο ασθενής επανήλθε σε δεύτερο χρόνο για να γίνει η έμφραξη των ριζικών σωλήνων... Read more

Οξεία μη αντιστρεπτή πολφίτιδα

    Nεαρή ασθενής, 30 ετών, προσήλθε με συμπτώματα πολφίτιδας, διάχυτο πόνο, επικρουστικά και πόνο σε ζεστό, κρύο και στο γλυκό. Όταν ήρθε στο ιατρείο είχε γίνει ήδη διάνοιξη. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε σε μια συνεδρία. Απομονώθηκε, έγινε διάνοιξη, βρέθηκαν οι ριζικοί σωλήνες και μετά από χημικομηχανική επεξεργασία έγινε έμφραξη και προσωρινή αποκατάσταση... Read more

Γνωρίστε μας

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βιογραφικά μας σημειώματα.
tooth

Άρθρα

Άρθρα και περιστατικά που σχετίζονται με τις ενδοδοντικές θεραπειές. Κάντε κλίκ στο καθένα χωριστά για να δείτε ενδιαφέρουσες  πληροφορίες
tooth

Ραντεβού

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού στο ιατρείο μας.
Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα κατόπιν συνεννόησης.
tooth

Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address
Invalid Input
Invalid Input Data
Invalid Input
Επικοινωνία: Invalid Input
Invalid Input
(*) Εισάγετε τους χαρακτήρες:Κωδικός
  Ανανέωση Invalid Input
  

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΙL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες επικοινωνίας.
 

Πληροφορίες

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα E-mail σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας για να εκφράσετε τις απορίες σας και τυχόν ερωτήσεις που θα θέλατε να μας υποβάλετε. Για ραντεβού χρησιμοποιήστε την φόρμα στη προηγούμενη σελίδα.

Έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται άμεσα και κατά προτεραιότητα. Η εξόφληση μπορεί να γίνει μέσω μετρητών είτε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (άτοκες δόσεις).    

Ανδρέα Ανδρεάδη 5, 49100, Κέρκυρα
(+30) 26610-24117, 6976 072362
www.endocorfu.com 
[email protected] 

Επικοινωνία

Ανδρέα Ανδρεάδη 5, 49100, Κέρκυρα | [email protected]
Τηλ: (+30) 26610-24117, 6976 072362 | © 2014-2017. All right Reserved.